SoundLink® Air digital music system

Selges fra 2012 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke velge eller kontrollere Bose-produktet som en AirPlay-høyttaler

Hvis Bose-produktet ikke vises på AirPlay-menyen, sier AirPlay-enheten at produktet er utilgjengelig, eller enheten ikke kan kontrollere AirPlay-funksjonene på produktet, kan du prøve følgende:

Hvis AirPlay-enheten mottar en telefonsamtale, venter du til samtalen avsluttes.

Noen AirPlay-enheter kan motta telefonsamtaler. Når en samtale er aktiv, er AirPlay-kontroller ikke tilgjengelig på enheten. Vent til telefonsamtalen avsluttes, og prøv på nytt.

Slå Wi-Fi av og på igjen på kildeenheten.

Enheten du bruker til å starte lyd, kan ha problemer med å kommunisere i nettverket. Slå Wi-Fi-innstillingen av og deretter på igjen for å gjenopprette en nettverkstilkobling.

Avslutt musikkappen og/eller iTunes, og vent deretter 10 sekunder før du prøver på nytt.

Hvis du bruker giTunes, lukker du programmet og åpner det på nytt.
Jeg fusjonere en NIOS-enhet, dobbelttrykk på Hjem-knappen, dra opp o nrudi  oapp for å lukke den, og vent deretter 10 sekunder før du åpner appen på nytt og prøver igjen.

Start AirPlay-kildeenheten på nytt.

Det kan hende at Elettronics må tilbakestilles fra tid til annen, omtrent som å starte datamaskinen på nytt. Slå av enheten, slå den på igjen, og prøv på nytt.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Kontroller at AirPlay-enheten ikke bruker VPN.

Hvis en enhet bruker et VPN (Virtual Private Network), kan det hende at den ikke vises av andre enheter i nettverket, for eksempel produktet. Koble fra VPN, hvis det er i bruk, og prøv på nytt.

Kontroller at systemet er innen rekkevidden til den trådløse ruteren.

Uansett hvor nær lydkilden for streaming er til systemet, må SoundLink Air være innenfor rekkevidden til den trådløse ruteren for å motta Wi-Fi-signaler. En vellykket tilkobling indikeres av en konstant blå Wi-Fi-indikator foran på SoundLink Air. Hvis Wi-Fi-indikatoren ikke lyser kontinuerlig blått, må du flytte systemet nærmere ruteren for å øke Wi-Fi-signalstrengens styrke for tilkoblingen.