Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selges fra 2019 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ved hjelp av knappene og berøringskontrollene

Hodetelefonene har både berøringskontroll og fysiske knapper. Bruk berøringskontroll ved å sveipe eller trykke på berøringsflaten på hodetelefonene. Berøringskontrollen gir deg mulighet til å spille av lyd eller sette den på pause, hoppe fremover eller bakover, endre volum og utføre grunnleggende anropsfunksjoner. Knappene har standardfunksjoner som støyreduksjonsnivåer og taleassistent, men du kan tilpasses knappefunksjonene i Bose-appen.

Bruke kontrollene på hodetelefonene:

Berøringskontroller

Berøringsflaten er på forsiden av høyre øreklokke.

Media- og volumkontroller

Spill av / Pause: Dobbelttrykk for å spille av eller sette lyd på pause Hopp fremover: Sveip fremover for å hoppe til neste spor Hopp tilbake: Sveip bakover for å hoppe til forrige spor Endre volumet: Sveip opp for å øke volumet, ned for å senke det

Samtalekontroller

Svar/avslutt et anrop: Dobbelttrykk for å svare på eller avslutte et anrop Avslå et innkommende anrop: Trykk og hold inne for 1 sekunder Demp et anrop: Når du er i en samtale, trykker du på og slipper talemotstandsknappen for å dempe mikrofonen på hodesettet. Dette vil fungere for alle typer samtaler, inkludert Internett-samtaler, som Zoom, team og andre.

Hold talemeldinger på for å bli varslet når hodestøtten dempes. Dempe headsettet på denne måten demper bare hodesettmikrofonen. Den demper ikke mikrofonen på den tilkoblede enheten, slik at mikrofonikonet på enheten ikke viser at den er dempet.

Knapper

Power/Bluetooth® button Voice Assistant button Noise Control button

Av/på-/Bluetooth-knapp

• Trykk på og slipp for å slå hodetelefonene av/på
  • Trykk på og hold nede t koble til en Bluetooth-enhet. Du hører «klar til å koble til en annen enhet», og Bluetooth-lyset vil sakte pulsere blått

Taleassistent

• Du kan programmere hodetelefonene for raskt og enkelt å få tilgang til Google Assistant*, Amazon Alexa eller talestyringsfunksjoner på den mobile enheten
  • Når du bruker Google Assistant*, trykker du på og holder nede knappen mens du sier forespørselen. Trykk på og slipp knappen for å høre varslingene dine
  • Når du bruker Amazon Alexa, trykker du på og slipper knappen. Etter å ha hørt en tone, si din forespørsel

*Per 7. Desember 2021 støtter Google ikke lenger Google Assistant som en integrert funksjon på NCH700-hodetelefonene når de er koblet til en Apple-mobilenhet. Hvis du vil fortsette å bruke en taleassistent som en integrert funksjon på hodetelefonene, velger du et annet alternativ i Bose Music-appen under Innstillinger og gt;Taleassistent. Google Assistant vil fortsette å fungere som en integrert funksjon når hodetelefonene er koblet til Android-enheter.

Støykontroll

• Trykk på og slipp for å høre gjeldende støyreduksjonsnivå
  • Gjenta til du hører ønsket nivå
  • Trykk på og hold nede i 1 sekund for samtalemodus
Du tilpasser standardnivåer for støyreduksjon med Bose Music-appen.

Bruke Spotify One Touch

Krav:

• Hvis du vil se funksjonen som et Snarvei-alternativ i appen, må brukerne ha følgende:
    • IOS Headphone sfirmware 1.8.2 og app versjon 4.2.3 og nyere
    • Android app versjon 4.4.4 og oppover

• Mus thave den nyeste Spotify app installert (Premium eller gratis)
  • Mus tbe logget inn på Spotify-appen

Bruke ettrykksfunksjonen

• Trykk på og hold nede Eight earcup for å starte Spotify
  •  Trykk på og hold nede for å hoppe til den neste anbefalte spillelisten

Du kan oppleve  anegativ tone hvis:
  • YO udo har ikke den nyeste Spotify-appen installert
  • Header bare koblet til en ikke-telefon enhet (iPad, laptop, se, etc)
  • YO uare ikke logget inn på Spotify-appen
  • Lukk appen under en økt (hvis du åpner appen på nytt eller slår på hodesettet igjen)
  • Du rphon eis ikke koblet til hodetelefonene