Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilbakestille produktet ditt

En tilbakestilling kan starte produktet på nytt, eller den kan bruke lokalt lagrede produktinnstillinger, for eksempel sammenkoblede enhetslister. Finn ut hvilket alternativ som er tilgjengelig for å tilbakestille produktet.

Tilbakestill øreproppene.

Denne rese twill clea rthe ørepropp smemory av tidligere tilkoblet Bluetooth®-enheter. Det gjenoppretter ikke fabrikkinnstillingene for øreproppene.
  1. Koble ladeenheten til strøm.
  2. Sett øreproppene i ladeetuiet.
  3. Lukk lokket på ladeetuiet i 5 sekunder, og åpne lokket.
  4. I ladeetuiet trykker du på og holder inne Bluetooth -knappen i 30 sekunder, og slipper den: Øreproppene blinker, lyser hvitt og deretter blinkblått .
  5. O nenheten som var tidligere koblet til øreproppene, går du til Bluetoot -menyen og fjerner øreproppene i listen over husket tilkoblinger.
  6. Koble til igjen øreproppene på enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.