CineMate 220 home cinema system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilordne koaksial digital lydinngang

Den koaksiale digitale lydinngangen på Bose-systemet kan kobles til en bestemt kilde (f.eks. CBL/SAT ELLER AUX). Dette er nyttig hvis du kobler til lyd fra en enhet som ikke har HDMI eller ikke sender 5.1 lyd via HDMI.

Følg disse trinnene for å tilordne koaksialinngangen:

1. Trykk på System-knappen på fjernkontrollen
  2. Trykk på pil ned for å navigere til «SETT KOAKSIAL INNGANG».
  3. Trykk på venstre eller høyre pil for å tilordne koaksialinngangen (Auto/TV, CBL SAT, BD DVD, SPILL eller AUX)
  4. Trykk på EXIT (Avslutt) for å gå ut av menyen