Lifestyle® V20 home theater system

Selges fra 2007 - 2010

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilordne koaksial digital lydinngang

Den koaksiale digitale lydinngangen på Bose-systemet kan kobles til en bestemt kilde (f.eks. CBL/SAT ELLER AUX). Dette er nyttig hvis du kobler til lyd fra en enhet som ikke har HDMI eller ikke sender 5.1 lyd via HDMI.

Tilordne den digitale koaksialinngangen

En av de to koaksiale (koaksiale) digitale lydtilkoblingene på baksiden av mediesenteret for Lifestyle V-klasse tildeles DVD-spilleren. Den andre kontakten, merket som kan tilordnes, kan brukes av en annen digital lydkilde (TV, videospiller, CBL-SAT, AUX eller Ingen). Følg disse trinnene for å tilordne denne koaksialtilkoblingen:
  1. Trykk på System-knappen på Lifestyle-fjernkontrollen for å vise systemmenyen på TVen
  2. Trykk på pil høyre for å velge Media Center-ikonet
  3. Trykk på pil ned for å bla til koaksial kilde
  4. Trykk på pil høyre og pil opp eller pil ned for å velge kilden (TV, videospiller, CBL-SAT eller AUX) som er koblet til den digitale lydkontakten som kan tilordnes, og trykk på Enter
  5. Trykk på Avslutt for å gå ut av systemmenyen