Bose SoundLink Revolve II Bluetooth®-Høyttaler

Selges fra 2021 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Batteriet lader ikke høyttaleren

Hvis produktet er koblet til for å lade, men batterinivået øker ikke, eller produktet indikerer ikke at batteriet lades:

Fjern eventuelle feiltilstander

Bluetooth-høyttaleren kan rapportere en feil hvis batteriet når en utladet tilstand eller opplever en feil relatert til ladekilden. Denne feilen kan bare slettes når du kobler produktet til en datamaskin, logger på btu.bose.com og fullfører følgende trinn. Dette vil bare fjerne eventuelle systemfeil. Det vil ikke oppdatere produkter programvare. Dette kan lykkes selv om produktet ditt ikke viser tegn på strøm.

1. Gå til btu.bose.com og last ned produktoppdateringen hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Koble produktet til datamaskinen ved hjelp av en USB-kabel.
  3. Trykk på o, p, t, pil opp, på tastaturet på datamaskinen. pil ned. Følgende skjermbilde vises:

4. Følg instruksjonene for å fjerne eventuelle feil.

Hvordan lader du høyttaleren?

Vegguttak

Bose-ladestasjon

Datamaskin-USB eller annen USB-strømkilde