Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke gjenopprettingsmodus

Produktet har en gjenopprettingsmodus, som kan hjelpe i tilfeller der det ikke reagerer. Denne prosessen bør bare brukes til å gjenopprette driften av en høyttaler eller forsterker som har blitt ubrukelig under eller umiddelbart etter en oppdatering. Systeminnstillingene kan gå tapt under denne prosessen.

VIKTIG: Denne prosessen bør ikke brukes hvis høyttaleren nettopp ble gjenopprettet til standardinnstillingene. Hvis du gjenoppretter høyttaleren til fabrikkinnstillingene, fjernes alle lagrede Wi-Fi-nettverkslegitimasjonsbeskrivelser som kreves for at gjenopprettingsmodusen skal fullføres.

Slik går du inn i gjenopprettingsmodus:

1. Koble høyttaleren fra strømmen, og vent i 30 sekunder
  2. Koble høyttaleren til strøm igjen
  3. Når lyssøylen lyser, følger du trinnene nedenfor innen ti sekunder:
    Tips: Ikke trykk raskt på knappene. Vent ett sekund mellom presser
    1. Trykk én gang på handlingsknappen på høyttaleren
    2. Trykk én gang på mikrofon av-knappen
    3. Trykk på handlingsknappen en gang til
    4. Trykk på mikrofonknappen en gang til.

Ting å vite om denne prosessen

• Lysindikatoren blinker grønt for å angi at høyttaleren har angitt gjenopprettingsmodus. Høyttaleren vil deretter prøve å laste ned og installere den nyeste oppdateringen. Lyssøylen ruller hvitt fra venstre til høyre mens du laster ned og deretter fra høyre til venstre mens du installerer. Dette kan ta flere minutter (ofte rundt 20 minutter). Når lyslinjen slås av, slår du på høyttaleren, åpner Bose Music-appen og legger høyttaleren til på kontoen
  • Hvis lyslinjen ikke blinker grønt etter at de fire knappene har trykket, starter du prosessen på nytt og fortsetter alternative trykk på knappene Handling og mikrofon av i 30 sekunder
  • Hvis høyttaleren ikke tidligere er koblet til Wi-Fi-nettverket, følger du trinnene ovenfor, og deretter prøver du å koble til Wi-Fi ved hjelp av den alternative metoden. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til et Wi-Fi-nettverk
  • Hvis det vises et rødt lys, trenger høyttaleren service