Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke fjerne godkjenning av partnertilkobling

Du kan fjerne partnertilkoblinger fra Bose-appen under Kontoinnstillinger > Administrer smarte tjenester. Denne innstillingen vises bare hvis én eller flere partnertilkoblinger er godkjent. Hvis du ikke kan fjerne autorisasjon for en eksisterende partnerforbindelse som er knyttet til kontoen din, kan du prøve følgende:

Make sure you have an active Internet connection.

Kontroller at enheten ikke er i flymodus, og at det er forbindelse til Internett (Wi-Fi eller mobilnett).

Prøv en eller to ganger til.

Det kan hjelpe å vente noen minutter mellom hvert forsøk hvis det oppstår et mindre avbrudd i tjenesten under prosessen.