Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selges fra 2019 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bose appen fungerer ikke med en enhet som kjører Android 5.1

Følg disse instruksjonene for å installere Bose appen som er kompatibel med enheter som kjører versjon 5.1 av Android-operativsystemet.

Avinstaller Bose Music-appen og installer versjon 3.4.5 fra Bose.com.

1. Avinstaller Bose Music-appen som er installert på enheten. Hvis du vil gjøre dette, finner du appen i Applikasjoner-delen på Innstillinger-menyen og velger Avinstaller.
  2. Aktiver funksjonen Ukjent kilde i Sikkerhet-delen på menyen Innstillinger.
  3. Med enheten som kjører Android OS 5.1, laster du ned Bose Music-app versjon 3.4.5 som du finner her på Bose.com.
  4. Velg Åpne nederst på skjermen når nedlastingen er fullført, eller finn filen med tittelen bosemusic-v3.4.5.APK i nedlastingsmappen.
  5. Når Bose Music-appen er installert, åpner du Bose Music-appen og logger på Bose Music-kontoen.
  6. Gå ut av Bose Music-appen, gå tilbake til Sikkerhet-delen på Innstillinger-menyen og deaktiver funksjonen Ukjent kilde.