Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke snarveien for berøringskontroll

Med en snarvei kan du raskt og enkelt kontrollere batterinivået på øreproppen eller hoppe over et spor.

Angi og bruke snarveien

1. Hvis du vil angi en snarvei, går du til innstillingsmenyen for Bose Music-appen og velger Snarvei.

2. Slå på Snarvei-alternativet, og velg ett av følgende:
    • Høre batterinivået
    • Gå fremover
    • Hopp bakover

Avhengig av hvilken applikasjon som brukes, kan hoppe fremover og hoppe bakover variere i måten den fungerer på.  For eksempel: På første trykk og hold, kan du være i stand til å gå fremover eller bakover onl ya noen andre sønn gjeldende spor spiller. På en sekon dtrykk og hold, jeg tmay tillate yo ugo til neste eller forrige spor.

3. Trykk og hold nede på venstre ørepropp for å bruke snarveien.

Hopp bakover er en funksjon lagt til QC-øreproppene i Bose Music App-versjonene:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • QC-ørepropper, fastvareversjon 2.0.7