Bose S1 Pro+ Portable Bluetooth®-høyttalersystem

Selges fra 2023 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bose -appen oppdager ikke produktet

Hvis appen ikke kan finne produktet du allerede har lagt til i Bose-kontoen, kan det vise «søker» eller «utilgjengelig» når du prøver å velge det produktet. I noen tilfeller vises kanskje ikke produktet i appen hvis det ikke finnes. Prøv følgende for å løse dette:

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Kontroller at du bruker Bose-appen.

Det finnes flere Bose-apper som er utviklet for ulike produkter. Produktet fungerer med Bose-appen . Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se laste ned Bose-appen.

Start enheten på nytt som kjører Bose-appen.

Elektronikk migh trenger å bli startet på nytt fra tid til annen for å korrigere mindre problemer. Dette er vanligvis gjort ved å drive fthe devic på en måte og deretter slå den på igjen.

Lukk og åpne Bose-appen på nytt.

Lukking av en app varierer etter enhet og operativsystem. Vanlige metoder for mobile enheter vises nedenfor:

På iOS-enheter:
  1. Avhengig av iOS-enheten din, dobbelttrykker du på Hjem -knappen eller sveiper opp fra botto -midtpunktet for å vise aktive sprang
  2. Sveip mot venstre eller høyre for å finne appen du vil lukke
  3. Sveip opp på appen for å lukke den.
På Android-enheter:
  1. Trykk på og hold inne programikonet på startskjermen
  2. Trykk på App info fra popup-vinduet som vises
  3. Trykk på Tvungen stopppå App Info-skjermen.

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Gå til btu.bose.com på en datamaskin, og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de nyeste funksjonene og forbedringene. Se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.

Prøv appen på en annen mobil enhet.

Hvis det er tilgjengelig, laster du ned og installerer Bose-appen på en annen enhet for å finne ut om problemet er relatert til den første enheten eller innstillingene.