Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bose Sleep-appen oppdager ikke produktet

Hvis du åpner Bose Sleep-appen på den mobile enheten, men den ikke finner søvngjengerne, kan du prøve følgende:

Kontroller at du bruker Bose Sleep-appen.

Det finnes flere Bose-apper som er utviklet for ulike produkter. Produktet fungerer med Bose Sleep-appen icon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se laste ned Bose Sleep-appen for kompatible produkter.

Plasser øreproppene i ladeetuiet kort, og fjern dem.

Plasser Sleepbuds i etuiet, og vent til ladelampene blinker sakte hvitt. Deretter fremov dine Sleepbuds fra cas eand TR igjen.

Sett opp Sleepknoppene i ladeenheten, og koble deretter vesken til et strømuttak.

Når du bruker Sleepknoppene i ladeenheten, sørger vesken for at de holder seg oppladet, noe som bruker batteriet i vesken. Hvis batterinivået på vesken er helt utladet, lades ikke Sleepknoppene, og de våkner kanskje ikke når du fjerner dem fra vesken. Koble vesken til en lader, og fjern deretter Sleepknoppene for å vekke dem.

Tips: Hvis saken din ikke trenger å kobles fra strømmen (det vil si hvis du holder saken på samme sted), må du holde den tilkoblet strøm. På denne måten, når du trenger å ta med Sleepknopper et sted, er saken belastet.

Hvis Sleepbuds ikke kobles til etter oppdatering, må du kontrollere at ladeetuiet også er oppdatert.

Oppdateringer for produktet inkluderer vanligvis en oppdatering for sleepbuds og en oppdatering for ladeetuiet. Når Sleepbuds-oppdateringen er fullført, må du plassere dem i ladeetuiet for at etuiet skal oppdateres. Når saken oppdateres, vil de 5 små lysene på saken rulle. Når lysene stopper (vanligvis etter noen minutter), fjerner du Sleepbuds og prøver på nytt.

Lukk og åpne Bose-appen på nytt.

Lukking av en app varierer etter enhet og operativsystem. Vanlige metoder for mobile enheter vises nedenfor:

På iOS-enheter:
  1. Avhengig av iOS-enheten din, dobbelttrykker du på Hjem -knappen eller sveiper opp fra botto -midtpunktet for å vise aktive sprang
  2. Sveip mot venstre eller høyre for å finne appen du vil lukke
  3. Sveip opp på appen for å lukke den.
På Android-enheter:
  1. Trykk på og hold inne programikonet på startskjermen
  2. Trykk på App info fra popup-vinduet som vises
  3. Trykk på Tvungen stopppå App Info-skjermen.

Start Bluetooth®-enheten på nytt.

Elektronikk, for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskiner, må kanskje tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Dette gjøres vanligvis ved å slå av enheten, og deretter slå den på igjen.

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.