Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Installere en Android-app uten Google Play-butikken

Disse instruksjonene vil føre deg gjennom å installere eller «Side Laster» Android-appen.

Last ned Bose Sleep App.

1. Last ned filen Bose Sleep App APK på Android-enheten her: https://downloads.bose.com/health/sleep-app/bose-sleep.apk
  2. Når den er lastet ned, åpner du e -filen
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere installering fra ukjente kilder og installere programmet.

Deaktiver Android-enheten fra å installere apper fra ukjente kilder.

Velg din Android-versjon nedenfor for å få hjelp til å finne og deaktivere dette alternativet. Disse trinnene kan variere etter enhetsmerke og Android-versjon. Hvis trinn -sdo ikke samsvarer med enheten, kan du se etter lignende alternativer på menyen Enhetsinnstillinger.

Android 8 eller nyere

Android 7 eller tidligere