Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke søke etter eller spille av Spotify-podcaster

Hvis du ikke kan spille av eller finne en Spotify-podcast når du søker eller søker i Bose-appen, kan du merke deg følgende:

For podcaster som bare er tilgjengelig i Spotify-appen, kan du lytte ved hjelp av Spotify Connect eller Bluetooth®.

Noen podcaster som er tilgjengelige på Spotify, er ikke tilgjengelige når du åpner Spotify fra en annen app, for eksempel Bose-appen. I slike tilfeller kan du spille av podcasten i Spotify-appen. bruk en av følgende metoder for å lytte til Bose-produktet:
  • I Spotify-appen bruker du Spotify Connect-funksjonen til å streame til Bose-produktet
  • Koble til Bose-produktet via Bluetooth på enheten som spiller av Spotify