Bose noise-masking sleepbuds™

Selges fra 2018 - 2019

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lyder mangler i Sleep-appen

Med Sleep-appen kan du endre støy-maskering lyder Sleepbuds kan spille. 21 lyder er tilgjengelig for de opprinnelige Sleepbuds og over 50 lyder er tilgjengelig for Sleepbuds II. Hvis du ikke finner flere lyder i Sleep-appen, kan du prøve følgende:

Sørg for at Bose-appen er oppdatert.

Hvis Bose-appen ikke er den nyeste versjonen, kan det hende at den mangler funksjoner eller forbedringer. Gå til App store på enheten, søk etter appen, og velg den. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, installerer du den.

Kontroller hvilken versjon av Sleepknopper du har.

De originale støymaskerte Sleepknoppene har 21 tilgjengelige støymaskerende lyder; The Sleepknings II har en over 5 0–5 tilgjengelige lyder. Hvis du vil finne ut hvilken versjon av Sleepknopper du har, skriver du inn serienummeret på Bose.com/support. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se plassering av serienummer.