QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Musikkavspilling er ikke uten mellomrom

Avspilling uten mellomrom er ment å gi en sømløs lytteopplevelse når det er overgang mellom sanger. I visse situasjoner kan det oppstå et mellomrom eller et kort øyeblikk uten lyd mellom sporene. Se gjennom informasjonen nedenfor for å finne ut om avspilling uten mellomrom støttes for lytteopplevelsen.

Overganger for lydspor er ikke galøs når du grupperer en Bluetooth-enhet ved hjelp av SimpleSync.

Når du bruker SimpleSync til å gruppere en Bluetooth-høyttaler eller -hodetelefoner med et produkt som er kompatibelt med Bose Music-programmet, vil du ikke oppleve den sømløse overgangen mellom spor på begge enhetene. En fremtidig produktoppdatering er under utvikling for galøs avspilling når høyttalere og/eller hodetelefoner grupperes.