Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke overføre lyder til Sleepbuds

Relatert feilmelding: Det er det. Det var et problem på vår side. Prøv igjen.
Hvis Sleepbuds-knoppene dine viser at de er koblet til din Sleep AP -pbut yo uare ute av stand t oupload og chang -esounds på Sleepbuds, kan du prøve følgende:

Mens du bruker appen, kan du prøve å holde produktet innen 6 meter (1.8 m) fra enheten som kjører Bose-appen.

Når du endrer produktet ved hjelp av Bose-appen, må du holde produktet i nærheten av enheten du prøver å koble til.

Lukk og åpne Bose Sleep-appen på nytt

På en iOS-enhet:
  1. Dobbelttrykk på Hjem -knappen
  2. Sveip bort Sleep-appen

På en Android-enhet:
  1. Trykk på Recents -knappen
  2. Sveip bort Sleep-appen

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Produktoppdateringer gjør at produktet fungerer på sitt beste. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet. Sørg for å oppdatere både Sleepbuds og ladeetuiet.

Plasser øreproppene i ladeetuiet kort, og fjern dem.

Plasser Sleepbuds i etuiet, og vent til ladelampene blinker sakte hvitt. Deretter fremov dine Sleepbuds fra cas eand TR igjen.

Forsikre deg om at Sleepknoppene er belastet med minst 80 %.

I Sleep-appen kontrollerer du gjenværende batterinivå for Sleepknoppene. Begge Sleepknoppene skal ha en batterilevetid på 80 % eller mer.

Start enheten på nytt som kjører Bose-appen.

Elektronikk migh trenger å bli startet på nytt fra tid til annen for å korrigere mindre problemer. Dette er vanligvis gjort ved å drive fthe devic på en måte og deretter slå den på igjen.

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Prøv appen på en annen mobil enhet.

Hvis det er tilgjengelig, laster du ned og installerer Bose-appen på en annen enhet for å finne ut om problemet er relatert til den første enheten eller innstillingene.

Velg glem Sleepbuds i Sleep-appen, og prøv deretter på nytt.

Åpne Sleep-appen og koble til Sleepbuds. På hovedskjermen trykker du på Innstillinger-tannhjulikonet , og deretter ruller du helt ned og trykker på glem sleepbuds. Appen vil automatisk begynne å søke etter Sleepbuds igjen. Følg appinstruksjonene for å koble til Sleepbuds på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten