Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fjernkontroll eller tale styrer en tilkoblet enhet, men noen knapper eller kommandoer fungerer ikke som de skal

Hvis du kan programmere Bose-fjernkontrollen for å styre en annen enhet, men noen av fjernknappene har uventet funksjonalitet (dvs. hvis du sender en kommando to ganger eller sender en feil kommando), kan du prøve disse forslagene. Dette gjelder også for stemmeassistentstyring av andre enheter.

Prøv fjernkontrollen som fulgte med enheten du prøver å kontrollere.

Kontroller om den opprinnelige fjernkontrollen for enheten kan styre den. Hvis den ikke kan, kan det være et problem med enheten.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Tilbakestill den tilkoblede lyd- eller videoenheten.

Elektronikken må kanskje tilbakestilles fra tid til annen – omtrent som å starte datamaskinen på nytt. Koble strømmen fra enheten i 30 sekunder, og vent til den starter opp.

Prøv nye batterier i fjernkontrollen.

Hvis batteriet eller batteriene i fjernkontrollen er lite eller ikke har strøm, må du bytte dem ut. Alkaliske batterier anbefales over oppladbare batterier, noe som kan føre til lavere spenning. (Merk: Batteritestere er ikke alltid pålitelige, siden de kan oppdage strøm, men ikke indikere om det er tilstrekkelig strøm for fjernkontrollen.)

Hvis enheter er koblet til med HDMI, ser du etter en CEC-innstilling på menyen til hver tilkoblede enhet. Hvis tilgjengelig, aktiverer du CEC.

Enheter som støtter CEC (Consumer Electronics Control) , kan sende kontrollinformasjon (dvs. Av/på, inngangsveksling, fjernkommandoer osv.) frem og tilbake når tilkoblet via HDMI. I menyen på TVen og en tilkoblet HDMI-enhet ser du etter og aktiverer CEC. (Merk: Avhengig av merket kan CEC refereres til med et annet navn på menyen enhet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.) Sørg også for å aktivere CEC på Bose-systemet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se  Slå HDMI-CEC på eller av.

I menyen til den tilkoblede enheten kan du prøve å deaktivere HDMI-CEC.

CEC (Consumer Electronics Control) gjør det mulig for enheter å sende kontrollinformasjon (f.eks. Strøm, inngangsveksling, fjernkontroll osv.) frem og tilbake over HDMI. CEC-implementering og -funksjoner kan variere blant ulike merker, noe som kan føre til ulike kontrollproblemer. Prøv å deaktivere CEC i menyen til den tilkoblede enheten, og prøv deretter på nytt. Avhengig av merket kan CEC merkes forskjellig på enhetsmenyen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.