Bose SoundLink Revolve II Bluetooth®-Høyttaler

Selges fra 2021 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Feil navn vises

Hvis du ikke finner produktnavnet ditt i en Bluetooth-enhetsliste eller i Bose-appen, følger du denne fremgangsmåten.

Oppdater produktet

Programvareoppdatering 3.1.1 har løst feil problemer med Bluetooth-navn. Når du har oppdatert produktet, må du tilbakestille produktet.

Gi produktet nytt navn

Hvis produktnavnet ikke vises eller ikke vises riktig på listen over Bluetooth-enheter eller i Bose Connect-programmet, kan du gi produktet nytt navn.
Se gi nytt navn til et produkt