Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Om produktets vanntett og støvbeskyttelse

Enkelte Bose-produkter har en sertifisert Ingress Protection-klassifisering som indikerer at produktet vil hindre at visse væskenivåer kommer inn i huset hvis de blir utsatt. Følgende er en retningslinje for hva disse vurderingene betyr og hvordan du skal bruke produktet når det gjelder væsker og støv.

Forklaring av IP-rangeringer

IP står for Ingress Protection og måler hvor godt et produkt er beskyttet mot både faste gjenstander og væsker.

IP-sifre

Beskyttelse mot faste gjenstander og støv

Det første sifferet varierer fra 0-6 og reflekterer beskyttelse mot faste partikler.
  • IP0X: Produktet er ikke beskyttet mot fysisk kontakt eller gjenstander
  • IP1X: Bare beskyttet mot gjenstander som er større enn 50 mm.
  • IP2X: Beskyttet mot gjenstander som er større enn 12.5 mm.
  • IP3X: Beskyttet mot ting over 2.5 mm.
  • IP4X: Beskyttet mot noe større enn 1 mm.
  • IP5X: Støvbestandig. Noe støv kan komme gjennom, men det vil ikke være nok til å skade produktet
  • IP6X: Produktet er helt støvtett

Beskyttelse mot vann

Det andre sifferet varierer fra 0-9 og viser hvor godt produktet er beskyttet mot vann.

• IPX0: Produktet gir ingen spesiell beskyttelse mot vann
  • IPX1: Kan motstå vann som drypper vertikalt på produktet
  • IPX2: Kan motstå vann som treffer produktet i en 15° vinkel eller mindre
  • IPX3: Kan ta vannsprayer på opptil 60°
  • IPX4: Er motstandsdyktig mot vannsprut fra alle retninger
  • IPX5: Kan motstå en vedvarende vannstrålespray med lavt trykk. Anbefales ikke for bruk i dusjen
  • IPX6: Tåler høyt trykk, tunge vannsprayer
  • IPX6K: Kan motstå vannstråler med ekstremt høyt trykk. Brukes sjelden.
  • IPX7: Kan senkes ned til 1 meter i vann i 30 minutter.
  • IPX8: Kan senkes dypere enn 1 meter. Den nøyaktige dybden er angitt av produsenten
  • IPX9K: Motstår høytrykkssprayer med høy temperatur ved nært hold. En veldig spesiell sak som er diktert av en egen standard. Brukes sjelden.

Noen eksempler relatert til Bose IP produktrangeringer:
  • IPX4: Gi sa begrenset beskyttelse mot væsker som kommer inn i produktet. Beskyttelsen er opptil og inkluderer sprutvann fra 360 grader av retning i en begrenset tidsperiode. Det er ikke ment å gi inntrengningsbeskyttelse mot væskestråler eller væskesvømming. IPX4-klassifiseringen er ikke en permanent tilstand, og motstanden kan reduseres som følge av normal slitasje.
  • IP55: Gir begrenset beskyttelse mot væsker som kommer inn i produktet. Beskyttelsen er opp til og inkludert sprut fra lavtrykksstråler med vann i en begrenset periode. Det er ikke ment å gi inntrengningsbeskyttelse mot væskestrømmer med høyt trykk eller væskedråpning. IP55-klassifiseringen er ikke en permanent tilstand, og motstanden kan reduseres som følge av normal slitasje.

Hva om et produkt ikke har en IP-vurdering?
Dette jus tmeans et produkt ikke gå gjennom ha spesifikke IP-test.