Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Søvn lyder spille på telefonen i stedet for Sleepbuds

Hvis du spiller av en støymaskeringlyd i Bose Sleep-appen, men du hører lyden fra høyttaleren på den mobile enheten i stedet for Sleepbuds, bør du være oppmerksom på følgende:

Når du blar gjennom lydbiblioteket i Sleep-appen, spilles lyden av fra høyttaleren på den mobile enheten.

Når du trykker på Grid -ikonet i Sleep-appen for å vise lydbiblioteket, forhåndsvises det på høyttaleren på den mobile enheten ved å trykke på en Play-knapp under en lyd. Hvis du vil høre det på Sleepbuds, må du passe på at det er overført til Sleepbuds. Hvis den har, trykker du på hjerteikonet for å vise Mine lyder. Dette er lydene som er lastet på Sleepbuds, som du kan spille og høre på Sleepbuds. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se forhåndsvise, legge til og fjerne lyder i Sleep-appen.