Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke Utjevner-innstillingene

Finjuster lyden med equalizer-innstillingene i Bose-appen.

Krav

Hvis du ikke ser denne funksjonen i Bose-appen, må du kontrollere at du bruker den nyeste programvaren og fastvaren på produktet og i appen.
Du må ha følgende for å kunne bruke disse funksjonene:

Bose Music-versjoner:
  • IOS: 5.0.2 eller nyere
  • Android 5.0.1 eller nyere
Produkt Firmware versjon 2.0.7 eller nyere

Hvis du vil identifisere programvaren eller fastvareversjonen, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen
Hvis du vil oppdatere produktet, kan du se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet

Slik bruker du Equalizer-innstillingene:

Gå til hjemmeskjermen i Bose Music App og trykk på «EQ»-snarveisknappen ...

Eller gå til Innstillinger-skjermen og velg Equalization (Equalization).

På skjermbildet Equalization finner du følgende:
Flat EQ - Ingen ekstra utjevning
Bassforsterking – klikk på bassforsterking for å øke bassnivået

Bass redusering - klikk Bass redusering for å redusere bassnivået

Diskant Boost - Klikk på diskant Boost for å øke diskant-nivået
Treble Reducer - klikk Treble Reducer for å redusere diskant nivå
Custom EQ - Tilpass dine egne EQ-innstillinger