Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selges fra 2019 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Siri-volumet er for høyt

Hvis du ikke kan stille inn stemmen til Siri til et komfortabelt lyttenivå, kan du prøve følgende:

Angi volumnivået på Siri på iPhone

1. Kontroller at iPhone ringer er på, og at du ringer jeg ikke i stillemodus.
  2. Når musikken spilles av, sier du «Hei Siri».
  3. Når Siri er aktivert, slår du volumet ned ved hjelp av knappen på iPhone.
  4. Fortsett å spille av musikk, og juster volumet ved hjelp av eiRtouch -kontrollen eller Bose Music App
 Neste gang du sier «Hei Siri», vil det være på det volumet du sist satte på iPhone