Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Google Assistant svarer ikke på handlingsknapp eller vekkingsord

Hvis du sier «Hey Google» t omake en taleforespørsel til Google Assistant bu tyour products tdoes not up or respon dwhen you talk, prøv følgende:

Finn ut om Google Assistant-kontoen allerede er koblet til en annen Bose-konto.

En Google-konto kan bare kobles til én Bose Music-konto. Hvis Google-kontoen du prøver å legge til, allerede er lagt til i en annen brukers Bose Music-konto, vil det oppstå en feil når du prøver å legge til den samme Google-tiltrekkingen i Bose Music-kontoen. Dette kan for eksempel skje hvis flere medlemmer av et hjem har sin egen Bose Music-konto , men prøver å bruke samme Google Assistant. Brukeren som allerede har lagt til denne Google-kontoen i Bose Music-kontoen, må være brukeren som legger til Google-kontoen i flere Bose-produkter. Derfor må du enten konfigurere produktet og deretter dele det slik at du kan legge til produktet på Bose-kontoen, eller at brukeren fjerner Google-kontoen fra Bose Music-kontoen, slik at du får tilgang til Google-kontoen.

Kontroller at produktets lyttingsfunksjon er slått på.

Hvis mikrofonikonet på produktet lyser rødt, er mikrohpone deaktivert, og produktet hører ikke etter talekommandoer. Aktiver mikropone for å tillate talekommandoer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se dempe eller oppheve demping av mikrofonen til stemmeveassistenten.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Gjenopprett systemet til fabrikkinnstillingene, og start konfigureringsprosessen på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.