Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble til en Bluetooth®-enhet ved hjelp av Bose-appen

Finn ut hvordan du bruker Bose-appen til å koble produktet trådløst til en Bluetooth-enhet, for eksempel en smarttelefon eller datamaskin. Dette gjør at du kan kontrollere lyden du hører fra produktet.

Koble til en smarttelefon eller et nettbrett som kjører Bose Sleep-appen.

Du kan koble til en mobil enhet t Oconfigure Sleepbuds. Hvis du ikke har det ennå, installerer du den gratis Bose Sleep-appen på smarttelefonen eller nettbrettet du vil koble til. Du kan få det fra App Store eller Google Play.

• Hvis du vil koble til Sleepbuds, åpner du Sleep-appen og følger instruksjonene.
  • Hvis du vil koble til igjen senere, eller hvis Bluetooth er aktivert på enheten, må du bare fjerne Sleepbuds fra saken. De vil automatisk koble til den nye enheten som nylig er tilkoblet, så lenge den er innenfor Bluetooth-området.

Hvis du ikke kan koble til en Bluetooth®-enhet, kan du prøve feilsøkingsforslagene våre.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kan ikke koble til en Bluetooth®-enhet.