Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruk av flere Bluetooth®-tilkoblinger

Dette produktet støtter ikke flere punkter (kobles samtidig med to Bluetooth-enheter). Du kan imidlertid bytte mellom to tidligere tilkoblede enheter uten å koble fra og koble til på nytt hver gang ved å følge disse trinnene:

Veksle mellom tidligere tilkoblede enheter

1. Trykk på innstillingsikonet (øverst til høyre) i Bose Music-appen.

2. Velg Bytt enheter.

3. På ladeetuiet trykker du på Bluetooth-knappen for å bla gjennom enhetene dine og velge den du vil ha:
    • Første trykk annonserer den gjeldende tilkoblede enheten
    • Hvis du trykker på Bluetooth-knappen igjen, vil det gå gjennom en annen tilkoblet enhet. (La et sekund for at den neste enheten skal høre dav talemeldingen for øreproppen .)

Denne QC- og Sport-øreproppen -funksjonen ble lagt til i Bose Music App, versjoner:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Fastvareversjon 2.0.7

Bytte mellom Bluetooth-enheter uten å bruke Bose Music App

Etter fastvareoppdateringen 2.0.7 kan du ikke bytte mellom Bluetooth-enheter ved å gå inn gto enhetens innstillingsmeny og velge  QuietComfort-ørepropper eller Sport-ørepropper.

Bytte mellom Bluetooth-enheter:

1. Slå av Bluetooth på den tilkoblede enheten.
  2. På den nye enheten:
    1. Aktiver Bluetooth
    2. Gå til listen over Bluetooth-enheter i innstillingsmenyen, og velg øreproppene du vil koble til
Hvis du vil ha mer hjelp, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet

Koble til flere enheter:

Mens andre Bose Bluetooth®-aktiverte produkter vanligvis husker åtte enheter, husker dette produktet sju enheter (den åttende minneplasseringen er reservert for den venstre øreproppen). Det er bare én enhet som kan kobles til om gangen. Flerpunktstilkoblinger støttes ikke.