Bose Smart Soundbar 600

Selges fra 2022 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Om Dolby Atmos®-kompatibilitet

Finn ut mer om hvordan Dolby Atmos kan spilles av via Bose SoundBar

Dolby Atmos og hva som er nødvendig for å motta den

Dolby Atmos er et lydformat som utvider seg etter eksisterende Dolby-surroundlydteknologier ved å legge til høydekanaler for en vertikalt forbedret lytteopplevelse. For at Bose Smart SoundBar 900 skal kunne spille av Dolby Atmos-innhold, må det kobles til en høyhastighets HDMI-kabel til en HDMI-tilkobling på en TV som har enten ARC (Audio Return Channel) eller eARC (Enhanced Audio Return Channel)-funksjonalitet. Dolby Atmos-innhold kodes ved hjelp av én av tre lydkodeker: Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD eller Dolby MAT. Dolby Digital Plus er den eneste kodeken som kan levere Dolby Atmos-innhold via en HDMI ARC-tilkobling fordi den bruker den minste båndbredden på grunn av den høye grad av datakomprimering – ofte beskrevet som «tapsfri». Dolby TrueHD og Dolby MAT er tapsfrie i sine metoder for å komprimere data, og begge krever tilkobling til lydplanken fra en HDMI eARC-tilkobling til en TV. Dolby Atmos-innhold leveres ikke via optiske tilkoblinger eller via trådløs tilkobling sof Bluetooth, AirPlay eller Chromecast.

5.1 surroundlyd
Dolby Digital
Dolby Atmos (Lossy)
Dolby Digital Plus
Dolby Atmos (Lossless)
Dolby TrueHD- eller Dolby-MATTE
 Optisk Ja Nei Nei Nei
 HDMI ARC Ja Nei
 HDMI eARC Ja Ja Ja Ja

De fleste videostreamingtjenester som tilbyr Dolby Atmos-innhold, bruker Dolby Digital Plus-kodeken. Fysiske medier, som Blu-ray-plater, bruker vanligvis Dolby TrueHD-kodeken. Dolby MAT brukes av direktesendinger og videospillkonsoller for direkte koding. Selv om en streamingtjeneste eller enhet støtter Dolby Atmos, vil ikke alle TV-programmer eller filmer være tilgjengelige med Dolby Atmos-lyd. Med enkelte enheter og tjenester er det ikke sikkert at Dolby Atmos-avspilling er aktivert som standard. Lydinnstillinger for TV-en, tilkoblede enheter og apper bør gjennomgås for å sikre at alle er riktig konfigurert. Se produsenten av enheten hvis du vil ha mer informasjon om de riktige innstillingene.

Slik bestemmer du lydformatet for innholdet som spilles av:

Åpne Bose Music-appen, og velg lydplanken. Når lyd fra en optisk eller HDMI ARC-tilkobling spilles av via lydplanken, trykker du på «spiller av fra TV» nederst i appen. I scree nthat vises, lydformatet vil vise ett av følgende formater:
  • LPCM
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby TrueHD
  • Dolby Atmos
Hvis lydformatet som vises, ikke stemmer overens med det du forventer, kan du se gjennom og justere innstillingene for lydutgang på TV-en og enhetene som er koblet til den. Lydformat og gjennomgangsinnstillinger må kanskje endres fra av eller Auto til på.

musikkappen til bose. avspilling fra tv src='https://assets.bosecreative.com/transform/b2c5531a-4ba1-4625-9ed6-35c02c4b5e01/bma_playing-from-tv" style='width: 300px; høyde: 600px; />