Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble Bose Bluetooth®-produkter til hverandre

Hvis du eier mer enn én Bose Bluetoot -høyttaler eller -hodetelefoner, finner du informasjon nom hvordan du kobler dem sammen.

Du kan bruke Bose Music-appen til å gruppere flere Bose-smarthøyttalere sammen.

Hvis du har mer enn én Bose-smarthøyttaler som fungerer med Bose Music-appen, kan du gruppere dem sammen slik at de spiller av samme lyd. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Grupperingssystemer.

Hvis du ikke bruker appen eller prøver å koble til et annet Bose-produkt, mottar produktet Bluetooth®-lyd, men sender ikke Bluetooth-lyd til en annen enhet.

De fleste Bluetooth-høyttalere og -hodetelefoner, som Bose-produktene, er Bluetooth-mottakere. Dette betyr at de kan motta og spille av lyd som sendes til dem fra en Bluetooth-sender (dvs. en smarttelefon eller bærbar datamaskin). Siden Bose-produktene bare kan motta lyd via Bluetooth, kan de ikke sende lyd til hverandre.