Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Chromecast innebygd

Hvis du bruker Google Assistant som VPA (Virtual Personal Assistant), aktiveres Chromecast-innebygd automatisk for Bose-smarthøyttalere og -lydplanker. Hvis du bruker Alexa som VPA, eller du ikke bruker noen taleassistent til å styre Bose-smartenheten, kan du aktivere Chromecast innebygd via følgende trinn.

Sørg for at Google-tjenester er tilgjengelige i ditt område.

Chromecast-funksjonalitet tilbys bare i områder der Google Assistant er tilgjengelig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilgjengelighet for taleassistent etter land og språk.

Kontroller at programvaren til høyttaleren er oppdatert.

Kontroller programvareversjonen til Bose-høyttaleren. Hvis den ikke kjører den nyeste versjonen, må du oppdatere den. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen og oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Slik slår du av eller på den innebygde Chromecast-funksjonen:

1. Trykk på Innstillinger -ikonet i Bose Music-appen icon i øvre høyre hjørne.
    Tips: Hvis et annet produkt vises, trykker du på ikonet Min Bose icon i øvre venstre hjørne velger du det ønskede produktet.
  2. Velg innebygd Chromecast.
    Settings menu for soundbars

3. Bruk vippebryteren Chromecast til å aktivere eller deaktivere funksjonen. Chromecast vil allerede være aktivert hvis Googles vilkår for bruk er akseptert.
    • Når du aktiverer Chromecast, vises det en melding som viser koblinger til Googles tjenestevilkår og retningslinjer for personvern. Velg Godta & Fortsett å fullføre aktivere Chromecast for denne høyttaleren.
      Google Terms of Service and Privacy Policy links Chromecast enabled
      Stemmeavstøpning aktiveres også når Chromecast er aktivert. Hvis du vil slå av Taleavstøpning, må du gjøre det i Google Assistant-appen.

• Når du deaktiverer Chromecast, vil en melding som minner brukeren om at høyttaleren fortsatt vil være koblet til Google Assistant-appen. Velg Fortsett for å avslutte deaktiver Chromecast for denne høyttaleren.
      Google Assistant still linked message Chromecast disabled