Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Grupperte Chromecast-høyttalere spilles av uten synkronisering

Hvis du spiller av musikk ved hjelp av en Chromecast-tilkobling til en gruppe høyttalere og en forsinkelse høres mellom høyttalerne, kan du prøve følgende:

Juster innstillingen for gruppeforsinkelseskorrigering i Google Home-appen.

1. Kast musikk til høyttalergruppen som spilles av, ut av synkroniseringen. For grupper på tre eller flere høyttalere er det best å velge bare to out-of-Sync-høyttalere og senke volumnivået til alle andre høyttalere.
  2. Stå mellom høyttalerne (eller høyttalerområdene) og juster volumnivået på de to høyttalerne slik at du hører dem på omtrent samme nivå.
  3. Åpne Google Home -appen på nettbrettet eller mobilenheten.
  4. Finn ut hvilken høyttaler som spilles sist (dvs. Bak eller forsinket), velg den fra listen over støpte enheter.
  5. Trykk på Innstillinger -ikonet øverst til høyre.
  6. Velg Gruppeforsinkelse-korreksjonunder Avansert-delen.
  7. Øk forsinkelseskorrigeringen for høyttaleren til lyden er synkronisert. Hvis synkroniseringen blir verre, setter du forsinkelseskorrigeringen tilbake til null og velger den andre høyttaleren.
    Når du reduserer forsinkelseskorrigeringen, kan musikken høres hakkende ut i noen sekunder, da den nye synkroniseringsinnstillingen brukes under avspilling.
Korrigering av gruppeforsinkelse trenger vanligvis ikke å justeres for hver høyttaler. Slike justeringer er nødvendige når det er en konsekvent, betydelig forsinkelse.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Hvis du grupperer flere Bose-systemer, må du kontrollere om en Wi-Fi-nettverksutvider eller -repeater er i bruk.

Bose-systemet sat du vil spille synkronisert siden en gruppe kan være å lage syn av syn cif noen systemer i gruppen er koblet til n oa trådløs rekkevidde-utvideren, og andre er koblet til ruteren. Siden utvideren mottar et signal fra ruteren for å kringkaste på nytt, kan systemer som er koblet til utvideren, motta signal senere enn det som sendes på nytt, direkte fra ruteren. Hvis du vil unngå dette for rsystemer utenfor rekkevidden til ruteren, kobler du mdirekte til ruten rmed en Ethernet-kabel (hvis mulig). Du kan eventuelt flytte på systemene eller ruteren slik at alle kobler til enten ruteren eller  utvideren.