Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ingen lyd fra TV

Hvis produktet ser ut til å være konfigurert riktig, men ikke produserer lyd fra TV-en som er koblet til den, kan du prøve følgende for å løse problemet.

Før du begynner, er det viktig å validere:

• SoundBar er koblet til strøm, den slår seg på og har vist et tegn på lyssøyle aktivitet. Lyssøylen skal ikke være rød. Indikatoren under mikrofondempeknappen kan være rød.
  • TV-kilden er valgt ved hjelp av Bose-fjernkontrollen, Bose Music App eller ved hjelp av en Alexa-kommando som støttes, til Bose SoundBar (hvis tilgjengelig).
  • Kontroller at volumet er riktig angitt i Bose Music App eller på fjernkontrollen.

Hvordan er lydplanken koblet til TV-en?

Med en HDMI-kabel

Med en optisk kabel

Med optiske og HDMI-kabler