Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre lydkilder

Produktet har en lydinngang for å tilpasse tilkoblingen til en annen enhet. Finn ut hvordan du bytter innganger på produktet for å høre de forskjellige lydkildene du har koblet til.

Slik velger du en lydkilde:

Det er noen forskjellige måter å velge hva du vil lytte til. Finn ut hvordan du gjør valg ved hjelp av knappene på produktet eller Bose Music-appen.

Bruke knappene på produktet

Trykk på Blueooth®-, AUX - eller forhåndsinnstillingsknappene øverst på produktet for å velge en kilde.

Velg AUX-, Bluetooth- eller AirPlay-kilden i Bose Music-appen

1. Trykk på Kilde -knappen i Bose Music-appen
    Tips: Hvis  et annet produkt vises, trykker du på Mitt Bose -ikonet icon Velg produktet øverst til venstre, og trykk deretter på Kilde -knappen

2. Velg ønsket kilde (AUX, Bluetooth eller AirPlay)

Velge en musikktjeneste fra Bose Music-appen

1. I Bose Music-appen trykker du på Music Note ico nin nederst til høyre
    Tips: Hvis  et annet produkt vises, trykker du på Mitt Bose -ikonet icon I øvre venstre hjørne velger du produktet, og deretter trykker du på Musikk Merk -ikonet

2. Under Blagjennom sveiper du musikktjenestelinjen mot venstre eller høyre for å vise musikktjenestene du har lagt til i Bose-kontoen
    Merknad: TuneI nalways vises i musikk tjenester bar. Du trenger ikke å legge til thi sservice og det kan ikke fjernes

3. Trykk på navnet på musikktjenesten for å søke eller bla gjennom innholdet.