Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre lydkilder

Produktet har en lydinngang for å tilpasse tilkoblingen til en annen enhet. Finn ut hvordan du bytter innganger på produktet for å høre de forskjellige lydkildene du har koblet til.

Velge lydinngangskilder:

Bruk fjernkontrollen til å velge enheten som er koblet til systemet.
  • Trykk på Bluetooth® -knappen for å høre en tilkoblet Bluetooth-enhet
  • Trykk på TV -knappen for å høre TV-en eller enheten som er koblet til HDMI (ARC), optisk eller AUX i -inngang
    Tips: Hvis det er nødvendig, kan du koble til opptil tre enheter ved hjelp av kontaktene HDMI, OPTISK INNGANG og AUX IN på høyttaleren. I disse oppsettene trykker du på TV -knappen på fjernkontrollen, npower på bare enheten du vil høre. Hvis mer enn én enhet er slått på, velger høyttaleren automatisk enheten den registrerer først, noe som kanskje ikke er den du vil høre.