SoundLink® Air digital music system

Selges fra 2012 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre lydkilder

Produktet har en lydinngang for å tilpasse tilkoblingen til en annen enhet. Finn ut hvordan du bytter innganger på produktet for å høre de forskjellige lydkildene du har koblet til.

Følg denne fremgangsmåten for å lytte til flere lydkilder:

Streamet lyd:

1. Start en musikkapp på en AirPlay-kompatibel enhet eller datamaskin. Kontroller at den er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som SoundLink Air-systemet
  2. Skru volumglidebryteren ned til nedre tredjedel av skalaen for å unngå at volumet er altfor høyt.
  3. Ta pthe AirPlay-ikonet og velg SoundLink Air (eller navnet du ga den) fra listen over tilgjengelige høyttalere
    1. Hvis enheten er en Apple TV, velger du systemnavnet som finnes i listen over høyttalere i Innstillinger > AirPlay (på) > høyttalere
  4. Begynn å spille av musikkspor
Knappene Spill av/Pause, Hopp fremover og Hopp bakover på SoundLink Air-fjernkontrollen kan brukes til å kontrollere avspilling av musikken.

Merk: Hvis du vil fjernstyre iTunes ved hjelp av SoundLink Air-fjernkontrollen, må du endre en innstilling i iTunes-valg-menyen. Start iTunes og åpne Rediger-menyen. Velg Innstillinger, og klikk på enheter. Klikk for å merke av ved siden av «Tillat iTunes-lydkontroll fra eksterne høyttalere».

Enhet koblet til LYDINNGANG:

1. På den tilkoblede enheten setter du volumet til 80 % av det maksimale.
  2. Trykk på AUX-knappen på SoundLink Air-fjernkontrollen. AUX-indikatoren på frontpanelet lyser hvitt.
  3. Bruk SoundLink Air-systemet eller knappene for eksternt volum til å angi lydnivået
Merk: SoundLink Air-fjernkontrollen kontrollerer ingen funksjoner på en AUX-enhet som er koblet til LYDKONTAKTEN.