QuietComfort® 15 Acoustic Noise Cancelling® headphones

Selges fra 2009 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Volumknappene på hodetelefonene endrer ikke volumnivået på den tilkoblede enheten

Hvis du ikke kan kontrollere volumet på en enhet som er koblet til hodesettet, ved hjelp av kontrollene for hodetelefoner, kan du prøve følgende:

Kontroller at hodetelefonkontakten er ren og fri for smuss.

Bruk en lommelykt eller en annen lyskilde   hvis det har kommet lo eller smuss inn i hodetelefonkontakten på enheten, noe som kan forstyrre koplingen .

Prøv å deaktivere TTY i innstillingsmenyen for enheten, hvis den er aktivert.

Se etter på TTY -innstillingen i enhetens telefoninnstillinger. dette er en av de få  som har vært med på å gjøre dette.  Når dette er aktivert,   kan det imidlertid hende at volumet fra det enhete e fokuset b øker, noe som ikke vil redusere så mye som når innstillingen er deaktivert. Hvis dette alternativet er aktivert, deaktiverer du TTY og prøver på nytt.

Koble til et annet par hodetelefoner.

Koble et annet par hodetelefoner til lydenheten for å finne ut om problemet er med enheten eller dens innstillinger.

Kontroller at knappene på produktet ikke sitter fast.

Når du trykker på en knapp på produktet, skal du kjenne at den er trykket ned. Når du slipper knappen, skal den klikke tilbake til den opprinnelige posisjonen. Hvis den ikke gjør det, kan det hende den sitter fast. Kontroller om det er smuss rundt knappen.