Acoustic Wave® music system II

Selges fra 2006 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke hodetelefonkontakten til å koble til hodetelefoner eller andre høyttalere

I menyen for systemet kan du sette hodetelefonkontakten til hodetelefoner eller Line Out. Hvis du velger hodetelefoner, kan du koble hodetelefoner til systemet mens du velger Line Out (linje ut), kan du sende lyd fra systemet til et annet høyttalersystem.

Slik konfigurerer du hodetelefonkontakten som linje ut- eller hodetelefontilkobling:

1. På systemet trykker du på og holder nede Menu til- OPPSETTMENY– vises i displayet
  2. Trykk flere ganger på knappen for avspillingsmodus/alternativer til HODETELEFONENE KONTAKTEN vises
  3. Trykk på knappen Meny / Juster for å velge EN AV LINJENE UTGANG eller HODETELEFONER
  4. Vent til sekunder før du går ut av menyen.