SoundDock® 10 system

Selges fra 2009 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Volumlinjen vises ikke på iPod

Hvis iPod/iPhone-enheten ikke viser en volumlinje på skjermen når volumjusteringer er gjort, kan du prøve følgende:

Volumlinjen kan ta opptil 10 sekunder før den vises.

Når en iPod først er dokket, kan det ta opptil 10 sekunder å synkronisere med SoundDock. I løpet av denne tiden kan det hende at volumlinjen ikke vises på iPod-en. Volumet kan fremdeles kontrolleres via SoundDock-fjernkontrollen.

Hvis det er en veske på iPod/iPhone, kan du prøve å fjerne den.

En veske eller hylse kan hindre enheten i å dokke sikkert. Hvis du bruker en veske, tar du den ut, setter enheten i dokkingstasjonen på nytt og prøver på nytt.

Kontroller at iPod eller iPhone sitter godt i dokkingstasjonen.

For å produsere lyd og lading, må iPod eller iPhone sitte trygt i dokkingstasjonen. Ta den ut, og sett den inn i dokkingstasjonen på nytt for å sikre en sikker tilkobling. Noen modeller avgir et bekreftelsestone som indikerer at den er dokket riktig.