QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Svare på eller avslutte en telefonsamtale

Bose-produktet kan svare på, avslutte og styre telefonrelaterte funksjoner. Dette gjør det enkelt å ta telefonsamtaler uten å bruke kontrollene på mobilenheten.

Trykk én gang på flerfunksjonsknappen.

Ett enkelt trykk på multifunksjonen icon knappen svarer på et innkommende anrop. Et annet trykk på flerfunksjonsknappen vil avslutte en aktiv telefonsamtale, så lenge det ikke er noen annen aktiv samtale. Headsettet vil gi en innkommende, to tone ringetone hvis en bestemt ringetone (dvs. Lydklipp) sendes ikke fra den tilkoblede enheten via Bluetooth® etterfulgt av en talemelding fra anroper-IDen (hvis den er aktivert i hodesettet)

Hvis du ringer på et anrop og et nytt anrop til headsettet, trykker du ett enkelt trykk på multifunksjonen icon knappen vil svare på anropet og sette det første anropet på vent.

Velg Bluetooth®-hodetelefonen som lydkilde under samtalen.

Noen enheter fører lyden fra en telefonsamtale til telefonen i stedet for hodetelefonene hvis anropet ble besvart ved hjelp av telefonen. Samtaler som besvares ved hjelp av denne metoden, kan overføre lyden til hodetelefonen med enten 1) aktivere Bluetooth som lydkilde under samtalen, eller 2) trykke på og holde nede Ring-knappen på hodesettet (når den bare er koblet til én samtale). Du kan unngå å gjøre dette ved å svare på anropet ved hjelp av Ring-knappen på hodesettet.