Wave® music system IV

Selges fra 2019 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fjernkontrollen kontrollerer ikke musikkprogrammet

Hvis du ikke kan bruke Bose-fjernkontrollen til å styre avspillingskommandoer (dvs. spill av / sett på pause og hopp over spor) i en mobiltelefon eller et datalydprogram, vis følgende:

Kontroller at musikkprogrammet er valgt.

Enkelte musikkprogrammer tillater bare fjernkontrollen å kontrollere den når programmet er valgt og i forgrunnen på datamaskinen.

Hvis du ikke bruker Windows Media Player eller iTunes, må du kontrollere at de ikke er åpne.

Når du bruker SoundLink USB-nøkkelen , prioriterer datamaskinen avspillingskontroller for Windows Media Player (WMP) o riTunes. Hvis begge er åpne og du prøver å bruke en annen audi -app, Lukk WMP eller iTunes.

Ikke alle lydavspillingsprogrammer støttes

Systemet er utformet for å sende grunnleggende AVRCP-kommandoer fra systemet til SoundLink/Wave Bluetooth®, som styrer de grunnleggende transportkontrollene for avspillingsprogrammet som kjører på PC eller Mac. Ikke alle lydavspillingsprogrammer, spesielt de som kjøres fra et nettleservindu, vil være i stand til å godta og tolke disse kommandoene.