Bose® Bluetooth® headset Series 2

Selges fra 1970 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ta en konferansesamtale

Finn ut hvordan du aktiverer en treveis telefonsamtale fra øretelefonen uten å få tilgang til kontrollene på telefonen. Hvis du vil bruke denne funksjonen, må telefonkonferanser støttes av telefonleverandøren.

Trykk på og hold inne Ring-knappen i 3 sekunder.

Hvis telefonen har to aktive telefonsamtaler, kan de konferanses sammen ved å trykke på og holde inne Ring-knappen i 3 sekunder. Telefonen og tjenesteleverandøren må støtte denne funksjonen