QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke avslutte telefonanrop fra hodetelefoner

Hvis svar/slutt-knappen på Bose-hodetelefonene ikke avslutter telefonsamtalene, kan du prøve følgende:

Det kan hende at knappene på produktet ikke kontrollerer alle programmer.

Produktet er utformet for å kontrollere apper som er innebygd i enheten, for eksempel Android- eller iOS-telefonappen. Det kan hende at knappene på produktet ikke styrer funksjonene til andre tredjepartsprogrammer.

Kontroller at produktet er innenfor 33 meter (10 meter) fra Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-rekkevidde er ca. 33' (10 m). Denne rekkevidden kan reduseres med hindringer (dvs. Vegger, dører, lommer, Bluetooth-enheter i nærheten osv.). Prøv å flytte enheten og produktet nærmere hverandre.

Pass på at du trykker på riktig knapp og bare trykker én gang.

Multifunksjonen icon knappen er den største av knappene på bunnen av høyre øreklokke og er litt innfelt sammenlignet med volum opp og volum ned knappene på hver side. Det må bare trykkes én gang for å svare på eller avslutte et anrop.

Prøv å koble til en annen Bluetooth®-enhet.

Hvis Bose-produktet kan kobles til en annen enhet, fungerer Bluetooth-funksjonaliteten. I slike tilfeller kan problemet være med den første enheten eller innstillingene.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten