QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bluetooth® kobler fra den parede enheten

Hvis Bluetooth-tilkoblingen mellom systemet og en tilkoblet enhet (dvs. Datamaskinen, smarttelefonen eller Bose-programmet) er intermitterende eller forsvinner uventet, prøv følgende:

Hvis hodesettet lades, kobler du det fra laderen.

Når headsettet lades, deaktiveres Bluetooth®. Lad hodesettet etter behov, koble fra ladekabelen for å koble til en Bluetooth-enhet.

Kontroller at produktet er innenfor 33 meter (10 meter) fra Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-rekkevidde er ca. 33' (10 m). Denne rekkevidden kan reduseres med hindringer (dvs. Vegger, dører, lommer, Bluetooth-enheter i nærheten osv.). Prøv å flytte enheten og produktet nærmere hverandre.

Start Bluetooth®-enheten på nytt.

Elektronikk, for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskiner, må kanskje tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Dette gjøres vanligvis ved å slå av enheten, og deretter slå den på igjen.

Fjern Bose-produktminnet for tidligere tilkoblede Bluetooth®-enheter.

Bose-produktet husker de siste flere enhetene det koblet til t oso det raskt kan koble til dem igjen. I cas ethere i sa nissue med enheten minne, clea rit en dderetter prøve å koble til enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slette produktminnet for sammenkoblet Bluetooth®-enhetssand  koble til en Bluetooth®-enhet.

Ta produktet ut av minnet på Bluetooth®-enheten, og prøv deretter på nytt.

Finn listen over produkter som er koblet til tidligere, i Bluetooth-innstillingene på Bluetooth-enheten. Fjern produktet fra listen, og koble det til enheten på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Hvis du er koblet til en Windows-datamaskin, må du kontrollere strømstyringsinnstillingen for Bluetooth®-adapteren.

1. På datamaskinen klikker du Start-menyen og begynner typin gDevice Manager
  2. Klikk Enhetsbehandling i søkeresultatene for å åpne det
  3. Klikk på > ved siden av Bluetooth for å utvide den
  4. Høyreklikk på Bluetooth-adapteren, og velg Egenskaper
  5. Klikk på kategorien Strømstyring og fjern merket for Tillat datamaskinen å slå av denne enheten for å spare strøm
  6. Start datamaskinen på nytt, og prøv på nytt.

Hvis du bruker produktet utendørs, kan du se etter forskjeller når det brukes innendørs.

Siden det er færre grenser og reflekterende overflater utendørs, kan det hende at Bluetooth®-signalet ikke når så langt. Kontroller om produktet fungerer bedre innendørs for å finne ut om miljøet er problemet.

Prøv å koble til en annen Bluetooth®-enhet.

Hvis Bose-produktet kan kobles til en annen enhet, fungerer Bluetooth-funksjonaliteten. I slike tilfeller kan problemet være med den første enheten eller innstillingene.

Koble til en annen Bluetooth®-enhet.

TR yannen Bluetooth-enhet for å finne ut om problemet er knyttet til fastenheten eller innstillingene.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten