Wave® music system III

Selges fra 2012 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Vise informasjon om radiostasjonen på systemdisplayet

RDS (Radio data System) gir informasjon om innholdet som spilles av på radiostasjonen du hører på (dvs. artist- og sangnavn). Du kan aktivere eller deaktivere denne informasjonen på systemskjermen, og når den er aktivert, velger du hvilken informasjon som vises.

Juster funksjonen for stasjonsinformasjon på systemet.

Slå stasjonsinformasjon av eller på

1. Trykk på og hold nede Alarm Setup (Meny) på fjernkontrollen til Setup MENU (OPPSETT-MENY) vises på systemdisplayet
  2. Trykk på Tune/MP3 > gjentatte ganger til -RADIOTEKST- vises
  3. Trykk på Time – eller Time + for å velge eller AV
  4. Trykk på ALARMOPPSETT (Meny) , eller vent i 10 sekunder for å avslutte menyen

Velg informasjonen som skal vises

Når stasjonsinformasjon er aktivert , kan du ntrykke på knappen Play Mode (Avspillingsmodus) for å ikke på fjernkontrollen for å velge én o ftre måter å vise informasjon på:
  • Stasjonsnavn (standardinnstilling)
  • Gjeldende programinnhold
  • Programtype