Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fjernkontroll fra et annet produktkontrollsystem Bose-system

Hvis en annen fjernkontroll enn Bose-fjernkontrollen uventet kontrollerer systemet, kan du prøve følgende:

En annen ekstern enhet kan ha blitt programmert til å styre systemet.

Problemet kan skyldes en lærings- eller universell fjernkontroll som er programmert til å styre systemet.

Hvis tilkoblet via HDMI, kontrollerer du CEC-innstillingene på menyene til de tilkoblede enhetene.

Mange enheter som kobles til med HDMI Feature CEC (Consumer Electronics Control). Dette gjør at enhetene reagerer på endringer som gjøres på andre tilkoblede HDMI-enheter (dvs. Volum, TV-inngang, kanal osv.). Selv om dette ofte er en nyttig funksjon, kan det av og til føre til problemer mellom forskjellige merker og modeller. Kontroller menyene på enhetene som er koblet til med HDMI, og prøv å justere CEC-innstillingene, og se etter forbedringer. (Tips: Avhengig av merket kan CEC refereres til med et annet navn på menyen enhet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.)

Hvis problemet er med volumkontroller eller Demp-kontroller, kan du prøve å lære produktet kommandoene Volum og Demp for fjernkontrollen du vil bruke.

Produktet kan lære kommandoer for volum og demping fra en annen fjernkontroll. Dette er nyttig hvis du har en annen fjernkontroll du vil bruke i stedet o Fyour Bose Remote. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruke en annen fjernkontroll til å styre Bose-systemet.

Move the conflicting products a greater distance from each other.

If two products conflict, separate them as much as possible. Try to move each product out of the remote control range of the conflicting product's remote

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.