SoundLink® Air digital music system

Selges fra 2012 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Sender lyd til SoundLink Air

Vi veileder deg gjennom sending av lyd fra enheten til høyttaleren.

Slik spiller du av lyd via AirPlay:

1. O NAN AirPla yDevice, trykk eller klikk AirPlay-ikonet icon og selec tyour productfra listen over tilgjengelige høyttalere
    Tips: Hvis enheten er en AppleTV, velger du høyttalerlisten i  Innstillinger > AirPlay (på) > høyttalere
  2. Begynn å spille av musikk på AirPlay-enheten.

Avspillingskontroll (dvs. Spill/pause og hopp) kan kontrolleres fra SoundLink Ai -fjernkontrollen. (Tips: I iTunes går du til Innstillinger > enhetssand Aktiver Tillat iTunes-kontroll fra eksterne høyttalere). Hvis produktet spiller av en enhet som er koblet til AUX i -kontakten på baksiden av høyttaleren, bytter den automatisk til AirPlay-lyd når du starter fra AirPlay-enheten.

Send lyd fra en Mac som kjører OS X 10.8 (Mountain Lion) til Bose-systemet.

Metode for systeminnstillinger

1. Klikk på Apple -ikonet øverst til venstre på skjermen
  2. Klikk på Systemvalg på Apple-menyen

Mac screenshot showing the System Preferences selection

3. Klikk på Lyd-ikonet

Mac screenshot showing the sound icon

4. Klikk på kategorien utgang for å vise tilgjengelige lyd outpu -enheter
  5. Velg Bose-systemet som lydutgangsenheten på datamaskinen

Mac screenshot showing the Bose SoundLink Air selection

Metode for alternativknapp

1. Hold nede Tilvalg -tasten mens du klikker på høyttalerikonet i menylinjen

Mac screenshot showing the Bose system name selection

2. Velg Bose-systemet som lydutgangsenheten på datamaskinen

Denne funksjonen kan også brukes til å spille av lyd på alle AirPlay-høyttalere fra en tredjeparts applikasjon eller nettside som Pandora. Vær oppmerksom på at video som spilles av fra en nettside eller tredjeparts program, kan lyden være ute av synkronisering med videoen. (Denne forsinkelsen er ikke til stede i iTunes på grunn av behandling innebygd i iTunes-programvaren med AirPlay.)