Wave® music system

Selges fra 2004 - 2012

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble til en Wave SoundLink-adapter

Wave SoundLink-adapteren kan kobles til kompatible bølgesystemer for å gi trådløs tilkobling og lydavspilling fra en datamaskin med Wave-systemet.

Slik kobler du Wave SoundLink-adapteren til et Wave Music System:

Når du kobler til SoundLink-adapteren, kan du høre all lyd fra datamaskinen via Wave-systemet
  1. Hvis systemprogramvaren er 02.xx.xx eller eldre, setter du inn den medfølgende programvareplaten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen
  2. Koble kabelen som er koblet til SoundLink-adapteren, til Bose LINK -kontakten på baksiden av Wave-systemet

Boselink connector and adapter placement

3. Plasser adapteren på et praktisk sted. Det trenger ikke å være i sikte, men hvis det er til venstre for systemet (som du står overfor det), la minst 2 inches (5 cm) mellom det og systemet for å redusere AM radio forstyrrelser
  4. Hvis systemet dom (produksjonsdato) er tidligere enn 9286, må du koble DC-strømadapteren til SoundLink-adapteren. Systemer med dom på 9286 eller nyere trenger ikke strømadapteren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se plassering av serienummer
  5. På SoundLink-fjernkontrollen trykker du på SoundLink/AUX -knappen, slik at systemskjermen viser SOUNDLINK SOM KAN OPPDAGES
    Tips: Hvis DET IKKE VISES NOE SIGNAL , kan du se meldingen INGEN SIGNAL – TRYKK PÅ PLAY FOR Å KOBLE TIL vises
  6. Løft antennen på SoundLink USB-nøkkelen til vertikal posisjon
  7. Koble USB-nøkkelen til en tilgjengelig USB-inngang på datamaskinen: Lampen på nøkkelen skal begynne å blinke

USB key and USB input on computer
  8. Vent til datamaskinen oppdager enheten og installerer drivere, om nødvendig: Når lampen på USB-nøkkelen lyser konstant og en tone høres fra Wave-systemet, er den koblet til.
    Tips: Hvis lampen lyser konstant, men det ikke høres noen lyd, kan du se velge en lydavspillingsenhet på en datamaskin.