Wave® radio IV

Selges fra 2015 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble til en Wave SoundLink-adapter

Wave SoundLink-adapteren kan kobles til kompatible bølgesystemer for å gi trådløs tilkobling og lydavspilling fra en datamaskin med Wave-systemet.

Slik kobler du Wave SoundLink-adapteren til en Wave Radio III eller IV:

Når du kobler til SoundLink-adapteren, kan du høre all lyd fra datamaskinen via Wave-systemet.
  1. Koble kabelen som er koblet til SoundLink-adapteren, til Bos Elink -inngangen på baksiden av Wave-systemet

Boselink connector and adapter placement

2. Plasser adapteren på et praktisk sted. Det trenger ikke å være i sikte, men hvis det er til venstre for deg rsystem (som du står overfor det), la minst 2 i. (5 cm) mellom den og syste mto redusere AM radio forstyrrelser
  3. På SoundLink-fjernkontrollen trykker du på SoundLink/AUX butto nso th esystem-skjermen viser SOUNDLINK-TILKOBLING SOM KAN OPPDAGES
    Tips: Hvis DET IKKE VISES NOE SIGNAL , kan du se meldingen INGEN SIGNAL – TRYKK PÅ PLAY FOR Å KOBLE TIL vises
  4. Løft antennen på SoundLink USB-nøkkelen til vertikal posisjon
  5. Koble USB-nøkkelen til en tilgjengelig US BInput på datamaskinen: Lampen på nøkkelen skal begynne å blinke

USB key and USB input on computer
  6. Vent til datamaskinen oppdager enheten og installerer drivere, om nødvendig: Når det lyser på USB ke Glow ssoli Dand en tone høres fra Wave-systemet, er det koblet.
    Tips: Hvis lampen lyser konstant, men det ikke høres noen lyd, kan du se velge en lydavspillingsenhet på en datamaskin.