Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Periodisk eller dårlig signal fra tilkoblet Wi-Fi-nettverk

Hvis produktet kan koble til nettverket, men ikke får et sterkt signal eller kobler seg tilfeldig fra den trådløse ruteren, kan du prøve følgende:

Kontroller om andre enheter i nettverket bruker for mye båndbredde.

Når en enhet er aktiv i nettverket, bruker de noen av ruterens tilgjengelige båndbredde. Noen oppgaver bruker mer båndbredde enn andre – for eksempel videostrømming, spill, videosamtaler, sikkerhetskopiering av data osv. Hvis enheter utfører disse oppgavene, kan båndbredden reduseres for andre enheter. Slå av en hvilken som helst enhet eller app som kan bruke mye båndbredde, og kontroller om ytelsen forbedres. Bruk om mulig en Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til å koble enheter med høy båndbredde til nettverket. Dette frigjør trådløs båndbredde for enheter som må kobles trådløst.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Installer eventuelle oppdateringer for ruteren.

I menyen for ruterinnstillinger finnes det vanligvis et alternativ for å se etter oppdateringer. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, installerer du dem for å sikre at ruteren kjører med de nyeste tilgjengelige forbedringene.

Hvis du bruker en router med to bånd, kan du prøve å bruke ruterens andre bånd.

På rutere som tilbyr 2.4 og 5.0 GHz-nettverk, kan du prøve å koble til ruterens andre bånd. Hvis du for eksempel er koblet til ruterens 2.4 GHz-nettverk, kan du prøve å koble til 5.0 GHz-nettverket - eller omvendt. Hvis problemet bare finnes på ett bånd, er det forstyrrelser på det båndet. Prøv å redusere eller holde seg unna potensielle kilder til interferens (dvs. Trådløse telefoner eller babymonitorer på 2.4 GHz) eller, hvis mulig, bruk båndet uten forstyrrelser.

Prøv å velge en annen kanal i ruterinnstillingene.

Jeg fmultipl eWireless enhet sønn nettverket kommuniserer på samme kanal, jeg tcould affec thow effektivt disse enhetene kan transmi tand motta data. Logg deg på ruteren, og velg en annen kanal i innstillingsmenyen, for eksempel 1, 6 eller 1 1siden det ikke forstyrrer hverandre. Hvis du ikke merker noen forskjell, kan du alltid endre kanalen tilbake.

Kontroller for kilder til trådløs interferens.

Det er mulig at forstyrrelser fra andre trådløse enheter sare påvirker produktets trådløse funksjonalitet. Chec kfor annen trådløs enhet sin th earea av produktet  (dvs. En annen ruter, trådløs telefon, trådløs skriver, smart-TV osv.). Hvis du vil hindre at en fa -enhet forstyrrer, kan du prøve å koble fra strømledningen eller deaktivere Wi-Fi på enheten. Hvis problemet løses når en bestemt enhet fjernes, kan du om  mulig fjerne TR yplacin-enheten lenger unna produktet. Hvis enheten har  en trådløs kanalinnstilling, kan du også prøve en annen kanal.

Finn ut om et mobilt tilgangspunkt er i bruk.

Kompatibilitet med hotspot-enheter kan variere. Selv om noen kan fungere, kan ikke hotspot sare garanteres eller anbefales på grunn av den begrensede eller inkonsekvente funksjonaliteten med dem. Prøv systemet i et hjemmenettverk for å finne ut om hotspot er problemet.

Hvis Wi-Fi-nettverket bruker en utvider (for eksempel en Wi-Fi-repeater, strømlinjeadapter eller tilgangspunkt), kan du prøve å omgå den.

nettverk Extender sare brukt t oforleng rekkevidden av  anetwork å dekke et stort område. Kontroller om problemet er relatert til t oan Extender ved å midlertidig koble den fra. Siden frakobling i tmight redusere rekkevidden til fYour Network, flytte systemet nærmere den viktigste ruteren for å teste om problemet forbedrer:
  • Hvis det ikke forbedrer seg, er problemet ikke knyttet til utvideren.
  • Hvis den forbedrer seg, kan du prøve å koble til utvideren på nytt. Noen ganger kan det bidra til å koble til forlengere etter tilkobling til hovednettverket.
  • Hvis det forbedrer seg, men returnerer etter å ha koblet til forlengeren igjen, problemet coul dbe knyttet til Extender, sin innstilling sor plassering.

Hvis du befinner deg i et område med dårlig Wi-Fi-signal, kan du prøve en nettverksområdeutvider for å forbedre signalet.

Wi-Fi-forlengere og strømadaptere kan bidra til å utvide nettverksrekkevidden til områder med dårlig tilkobling. Wi-Fi-forlengere kobles til Wi-Fi-nettverket og plasseres omtrent halvveis mellom ruteren og området der det er ønskelig med tilkobling. Strømlinjeforlengere er et par adaptere som tillater tilkobling ved hjelp av eksisterende elektriske ledninger i et hjem: En adapter kobles til ruteren og et strømuttak i nærheten. Den andre adapteren kobles til et uttak i området der det er ønskelig med tilkobling, og, avhengig av adapteren, gir enten Ethernet eller trådløs tilkobling.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten