Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå på eller av Wi-Fi for produktet

Wi-Fi-funksjonen til produktet kan aktiveres og deaktiveres. Dette er nyttig for situasjoner der det er behov for begrenset systemfunksjonalitet (f.eks. hvis du bare har tenkt å bruke ekstra inngang).

Slik slår du Wi-Fi-funksjonen av eller på:

På fjernkontrollen trykker du på og holder nede knappene Musikk og Skip forward i tre sekunder til th elight ba lyser kontinuerlig hvitt.