Gratis frakt på bestillinger på 450 NOK eller mer og gratis retur.

Finne serienummeret

De fleste serienumrene er plassert på baksiden eller undersiden av produktet og ofte i nærheten av en strekkode. Serienumre består av 17 siffer (eller 4 siffer for enkelte hodetelefoner) og kan bestå av både bokstaver og tall. I tillegg vil produkter som er kompatible med Bose Connect-appen, vise serienummeret i appen under Settings (Innstillinger) > Product Info (Produktinformasjon).

Her har du et eksempel på hvordan et serienummer på et produkt kan se ut:

Hvis du ikke finner serienummeret på produktet ditt, er dette et par steder det kan være plassert:

Hodetelefoner

In-ear

Den firesifrede koden er plassert på øreproppen. Det kan hende du må ta av silikonproppen for å se den.

Around-ear

Det 17-sifrede serienummeret er plassert på innsiden av ørekoppen. Det kan hende du må løfte litt på innerstoffet for å se etiketten.

On-ear

Se etter en firesifret kode på hodebåndet. Hvis du ikke finner den, kan du fjerne puten for å se det 17-sifrede serienummeret på ørekoppen. Hvis hodetelefonene bruker et oppladbart batteri, må du ta ut batteriet og se inni batterirommet.

Noise-masking sleepbuds

Det 17-sifrede serienummeret er plassert på undersiden av ladeetuiet.

Aviation headsets

Det 17-sifrede serienummeret til hodesettet er plassert på hodebåndet under puten. Det kan være et ekstra serienummer i kontrollmodulen i batterirommet.

Høyttalere

Serienummeret er plassert på baksiden eller undersiden av høyttaleren.

Hjemmekino

Serienummeret er plassert på baksiden eller undersiden av lydplanken, baksiden eller undersiden av Acoustimass-modulen eller undersiden av kontrollkonsollen.

Tilleggsprodukter

SoundWear Companion speaker

Det 17-sifrede serienummeret er plassert på undersiden av høyttaleren nær USB-porten. Hvis det er et deksel på høyttaleren, må du ta av dekselet.

Bluetooth®-hodesett

Det 4-sifrede serienummeret er plassert på baksiden av hodesettet nær ladeporten.